2013. december 15., vasárnap

Feedback

Jövő hét a feeedback hét, vagyis a lényeg. Amikor jól elmondják, hogy hogy dolgoztál az elmúlt trimeszter alatt, min kell változtatnod, volt-e elég process, haha. :P Szóltam a csütörtöki tanárnak, hogy szerda reggel lelépek haza, így nem leszek ott a visszajelzésen. Azt mondta, majd elküldik mailben, csak írjak róla emlékeztetőt, beleértve a pénteki tanárokat is, mert ők is szerdán tartják a konzultációt.
Erre ma válaszol az írás tanár, hogy a coach fogja oda adni írásban a visszajelzést, a szerdai alkalom csak azért van, hogy ha még kérdésem lenne, vagy szeretnék beszélni róla, akkor van rá lehetőség. Úgyhogy nem maradok le semmiről. Mondjuk erről a rendszerről szerintem a hétfői tanárok nem tudnak. ;P

A másik vicces, hogy a tanárok szimplán lenyúlják a jó cuccokat. :P Írta a festés tanár, hogy ne lepődjünk meg a hétfői összecuccolásnál, ha pár embernek hiányzik egy-két szitanyomott munkája az asztalról, ugyanis elteszi megmutatni a következő csoportoknak, meg aztán ki a vitrinbe (de ha ügyes vagy, ezt még megakadályozhatod ;). Valahol persze tök jó, de mondjuk az összes anyagköltséget mi álljuk, úgyhogy ne húzza be a cuccaim lehetőleg. :P (Mondjuk az enyémeket valszeg nem érinti, mert csak utólag lett 3D-s a textil, meg kb 50x5 munkából gyűjt be párat.)
A legjobb a keddi tanár volt: csütörtökön üzent az egyik csoporttársunknak, hogy a process book-ját elvitte megmutatni a következő csoportoknak. Szegény csak szerintem vagy 60 eurót költött arra a könyvre, mert speciális papírra nyomta a suliban, volt kb 100 oldal ha nem több, erre a tanár szó nélkül elviszi a kipakolás közepén. Vagyis a csütörtök-pénteki tanárok már csak azt látták, hogy nincs process book-ja, ami nem túl jó pont - vagy szerencsétlen kinyomtatta gyorsan még egyszer az egészet.

Mindjárt megyek haza... Múlt héten szuper köd volt itt két napig, ilyenkor mindig olyan jól néz ki minden... ;) Aztán megtudtam, hogy egy rakás repülőjáratot töröltek, úgyhogy most inkább ne legyen köd - bár amennyire hallom, ez most inkább Budapestet érinti. :/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése