2013. október 2., szerda

Már cím sincs

Úgyis csak az lenne a cím, hogy időhiány, az meg már volt kétszer. :P
Szóval nem értem, mi van. Megnéztük a tavalyi process book-okat, és viszonylag kevés munka volt benne ránézésre. Az a gyanúm, nekünk már most több feladatunk volt eddig. :P Ami számomra teljesen érthetetlen, hogy olyan tempóban pörögnek az események, hogy azt sem tudom, mi van. Egyik óráról a másikra kéne olyan feladatokat összedobni, ami a Budaiban féléves feladat volt. Pl a textúra órára vittünk épületfotókat, meg pólót. Már a következő órára kész cuccot kéne vinnem (az épület alapján átalakítani a pólót).
Vagy a szék-téma... A harmadéves feladat a szék. Erre annyi történt, hogy faelmélet kapcsán építettünk repülő makettet, majd egyet otthon, mára hoztunk szék fotókat, jövő órára pedig már vigyek 3 balsafa makettet a saját tervemről. Következő órán már meg is fogjuk csinálni? (Nem lepődnék meg. :P)
Másik fa óra: hozz mára vmi olyan tervet, ami megvéd egy felületet vmitől és fából van. Pl a vágódeszka megvédi a konyhapultot attól, hogy szétkarcold késsel, ilyenek. Cserélj tervet a szomszédoddal, és jövő keddre csináld meg a faműhelyben a tervet. Max 3 óra és max 10 euróba kerülhet az egész. Aha, Boris, a párom (aki francia a neve ellenére) sztem egy tök értelmetlen tálca tervet nyomott a kezembe. Ránézésre olyan 2 napi munkának tippelem, ami bőven túl van a 3 órán. (Amúgy ez tök igazságtalan, én direkt olyan tervet választottam, ami simán kijön 3 órából, mert nem akartam kiszúrni senkivel.)
A dolgot tovább nehezíti a rosszul megoldott vagy nem megfelelő feladatok pótlása. Ugye a szobarajz is pl ilyen: megcsináltam két rajzot a szobámról, de nem jó, mert túl rendezett, válasszak izgalmasabb nézőpontot (azt a tanár is elismerte, hogy kb 5nm-ből nehéz jobban kihozni). Így van a múltkori kávézó, meg a két szobarajz újra. Egy rakás feladatot értelmetlenül csinálok meg többször... Oké, nem értelmetlen, de mellette már jön az új feladat, és a tanár nem veszi figyelembe, hogy a korábbit vagy újra kell csinálni, vagy javítani kell, vagy ilyesmi. Ráadásul pl a textúra tanárral már nem lehetett a héten konzultálni a két héttel ezelőtti munkákról, mert már nem az van soron.
No mindegy, megyek rajzolni. :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése