2013. november 4., hétfő

Hiszti

Valaki árulja már el, miért nincs ebben a szerencsétlen városban, aminek design egyeteme is van egy nyomorék hobby shop?? Oké, van 3 művészellátó. Amúgy ez minden. És egyik drágább mint a másik. 2 kg szimpla agyagot kéne vennem hogy modellezni tudjak holnapra. Az egyik boltban vmi speckó, levegőn száradós cucc volt 6 euróért 1 kilós kiszerelésben... aha, hagyjuk. A másik boltban volt, amit kerestem - az árát meg sem néztem, mert csak 10 kilós kiszerelésben volt. Az egy dolog, hogy nincs szükségem 10 kilóra... de nem tudom hazahozni még biciklivel sem, nem fér el a szobában (komolyan), és a fele úgyis ki fog száradni hamarosan, akár mennyire becsomagolom.
Mindjárt megyek és gyúrok sóliszt-gyurmát. :PP (Valószínűleg nem, baromi fáradt vagyok és már nincs energiám elmenni megint a boltba...)

2 megjegyzés:

  1. Írj rá másokra, hátha össze tudtok állni négyen-öten - v már késő? Amilyen jófej az egyetem simán el tudom képzelni.

    VálaszTörlés
  2. Én is gondoltam rá, de egyrészt kicsit késő, másrészt meg esélyes, hogy az emberek 90%-ának nincs szüksége agyagra (egy feladathoz kell makettolni, nekem az agyag a legegyszerűbb hozzá de lehet, hogy másnak nem, sőt... :)

    VálaszTörlés